Help Travel TDA S.R.L. este una dintre agentiile de tursim care lanseaza oferte tentante si promit vacante impresionante la preturi avantajoase, reusind in acest fel sa pagubeasca zeci de persoane. Modul in care angajatii acestei agentii trateaza clientii (bineinteles dupa ce primesc banii pentru vacante) denota lipsa de profesionalism, de respect si imposibilitatea onorarii angajamentelor.

Clientii “mai putin norocosi” afla ca excursia lor a fost anulata cu cateva zile inainte de plecare si raman si cu o gaura in buget de cateva sute sau mii de euro, bani pe care avocatii nostri va pot ajuta sa ii recuperati.

“Nu putine sunt persoanele ce au considerat ca aceasta agentie le poate oferi vacanta de vis. Fiind atrasi de preturile scazute si incantati de falsa amabilitate a personalului, zeci de romani s-au grabit sa achite partial sau chiar integral sumele aferente vacantelor promise de agentia Help Travel. Plangerile impotriva acestei agentii sunt in continua crestere, iar din ce in ce mai multe clienti pagubiti apeleaza la serviciile noastre pentru a intenta procese colective impotriva agentiei in vederea recuperarii banilor. Din pacate, in momentul de fata timpul este in defavoarea clientilor, asa ca cei ce vor sa li se faca dreptate trebuie sa apeleze cat mai repede la un avocat si sa intenteze actiunea in instanta.” Av. Dobrescu Bogdan membru fondator la Casa de Avocatura Dobrescu

Vizualizeaza tot articolul aici: www.stiri.com.ro