Vino în echipa noastră!

Avocat Stagiar, Definitiv
Fiind într-o continuă ascensiune, echipa noastră este deschisă colaborării cu avocați stagiari, definitivi, specializați atât în domeniul avocaturii de litigii, cât și de consultanță. O persoană care respectă profesia de avocat și împărtașește același valori promovate de către societatea noastră, este binevenită în echipa noastră.

Absolvenți
Oferim tinerilor absolvenți ai Facultăților de Drept care își doresc să performeze în profesia de avocat șansa de a face parte dintr-un mediu de lucru format din avocați tineri, profesioniști, experimentați și dedicați profesiei, gata să îi initieze pe drumul avocaturii.

Studenți
Pentru cei care-si doresc să învețe tainele avocaturii de pe băncile facultații, oferim stagii de practică, precum și internshipuri plătite cu un program flexibil, care să le permită acestora să-și desfășoare în continuare studiile universitare.

Trimite-ne CV-ul tău

Dacă faci parte din una din categoriile de mai sus și îți dorești să ni te alături, completează formularul alăturat cu datele tale personale și atașeaza CV-ul tău.

Daca te încadrezi în criteriile societății noastre, te vom contacta în vederea stabilirii unui interviu în cel mai scurt timp.

Formular

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

CV-ul tau