CARIERE

Vino în echipa C.A. Dobrescu !

Avocat Stagiar, Definitiv

Fiind intr-o continua ascensiune, suntem deschisi colaborarii cu avocati stagiari, definitivi, specializati atat in domeniul avocaturii de litigii, cat si de consultanta. O persoana care respecta profesia de avocat si impartaseste acelasi valori promovate de catre C.A. Dobrescu, este binevenita in echipa noastra.

Absolventi

Cabinetul C.A Dobrescu ofera tinerilor absolventi ai Facultatilor de Drept care isi doresc sa performeze in profesia de avocat sansa de a face parte dintr-un mediu de lucru format din avocati tineri, profesionisti, experimentati si dedicati profesiei, gata sa ii initieze pe drumul avocaturii.

Studenti

Pentru cei care-si doresc sa invete tainele avocaturii de pe bancile facultatii, oferim stagii de practica, precum si internshipuri platite cu un program flexibil, care sa le permita acestora sa-si desfasoare in continuare studiile universitare.

Trimite-mi CV-ul tau

Daca faci parte din una din categoriile din stanga si iti doresti sa ni te alaturi, completeaza formularul de jos cu datele tale personale si ataseaza CV-ul tau.

Daca te incadrezi in criteriile societatii C.A Dobrescu, te vom contacta in vederea stabilirii unui interviu in cel mai scurt timp.