/widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));

Despre noi

Dobrescu-5Absolvent al Facultații de Drept, Universitatea din București, Ionut Dobrescu devine avocat definitiv in anul 2007, când, având o ierarhie a valorilor foarte bine stabilită, își începe și cariera în profesia de avocat.

În anul 2013, i se alatură Bogdan Dobrescu, absolvent al aceleiași facultăți din cadrul Universității București. Lucrul într-o echipă tânără, pregătită și motivată a reprezentat din acest moment o dovedire permanentă a cunoștințelor și a experienței dobândite, precum si o garanție a implicării constante.

Împreună am construit o un mediu de lucru format din oameni profesioniști ce acordă o importanță deosebită fiecărui client în parte. Considerăm că se pot găsi soluții la orice problemă dacă aceasta este abordată cu seriozitate, sinceritate și  transparență.

Alegem să evoluăm și să ne reinventăm în fiecare zi, cu fiecare caz pe care il lucrăm și acordăm o atenție specială tuturor celor care ne solicită ajutorul. Perseverența și dorința de cunoaștere sunt calitățile ce au susținut atât lansarea noastră în domeniul juridic, cât și evoluția și dezvoltarea armoniasă ce au urmat dupa aceea.

Cazurile cu care ne-am confruntat ne-au demonstrat faptul că domeniul dreptului avansează și se modifică în concordanță cu societatea modernă, de aceea și noi alegem să ținem o legatură permanentă cu clienții noștri și să le aducem la cunoștință toate aspectele importante legate de cazul acestora.

Experienta dobandita de-a lungul timpului in domeniul juridic ne-a învațat că la baza unei echipe performante stau principiile, idealurile si valorile prestabilite. Fiind in continua ascensiune, dorim sa ne completam echipa cu oameni seriosi, pasionati, motivati si competenti.

Daca doresti sa ni te alaturi acceseaza pagina „Alatura-te echipei noastre.

Membrii

Dobrescu Ionut

Dobrescu Ionut

Avocat Definitiv
Dobrescu Bogdan

Dobrescu Bogdan

Avocat Definitiv

Domenii de practica

Drept Civil

Dreptul civil reprezinta principala ramura a dreptului, cuprinzand norme dintre cele mai complexe care acopera o arie mare de probleme ce pot aparea intre justitiabili, fiind in acelasi timp si baza pentru celelalte domenii.

Drept Administrativ

In domeniul dreptului administrativ, ne ocupam de orice actiune ce are ca obiect relatiile ce apar intre organele administrative si cetateni, cel mai des intalnita actiune in acest sens fiind plangerea contraventionala.

Dreptul Muncii

Conflictele dintre angajator si angajat ajung de cele mai multe ori in fata instantei de judecata, unde ambele parti au  nevoie de asistare ori reprezentare juridica pentru o mai buna rezolvare a situatiei.

Drept Penal

In domeniul dreptului penal oferim asistenta juridica in dosare penale pentru invinuiti, inculpati, cercetati in libertate sau arestati, parti civile, parti vatamate, precum si formulare de opinii juridice cu privire la dosare penale.

 

Dreptul Familiei

Dreptul familiei vizeaza in principal actiunile de divort, pensiile de intretinere, partajul bunurilor comune, tăgada sau stabilirea paternității, precum si actiunile pentru stabilirea exercitarii autorității părintești asupra minorului.

Drept Bancar

Clauzele abuzive sau dobanzile incasate fara temei legal reprezinta temeiul intentarii unei actiuni in instanta pentru constatarea acestor nereguli si inapoirea banilor incasati ilegal de banci catre dumneavoastra.