INTREABA AVOCATUL

Detalii

Întrucât respectăm regulile de distanțare socială impuse de autorități și pentru că ne pasă de sănătatea celor din jur, serviciile de consultanța juridică ale Cabinetul de avocatura “Dobrescu Laurențiu Bogdan” se vor desfășura și în mediul online în această perioadă. Astfel, contribuim împreună la reducerea riscului de infecție cu noul coronavirus, siguranța dvs. fiind o prioritate pentru noi. În acest sens, putem fi contactați pe aplicația Whatsapp, Skype (la numărul de telefon 0766883875), pagina de Facebook a Cabinetului sau completând formularul de contact alăturat.

Stim ca timpul reprezinta o problema pentru fiecare dintre noi, iar tehnologia ne-a acaparat mare parte din viata. Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra, va punem la dispozitie optiunea de a ne contacta online.

Puteti atasa orice inscrisuri considerati ca sunt utile pentru a va descrie problema, urmand sa fiti contactati in cel mai scurt timp de catre noi, pentru a pune impreuna la punct detaliile.

Cabinetul s-a remarcat prin promptitudinea prin care am raspuns totdeauna nevoilor zilnice ale justitiabililor, cu raspunsuri ferme de cel mai inalt grad profesional, cu dedicatie si pasiune, astfel desavarsind arta Dreptului.

Completeaza formular

Sunt de acord cu politicile de confidentialitate si termenii si conditiile acestui site